Nyhed

Aerosmith får besøg af Julian Lennon og Johnny Depp

Gæsteartister er blevet annonceret på veteranrockernes kommende album

Det er et år siden, at vi på GAFFA.dk første gang kunne skrive om det kommende album fra Aerosmith, men fans må endnu engang vente lidt på udgivelsen. "Music From Another Dimension" skulle have været klar den 27. august, men grundet mange udgivelser i netop den uge, kan fans først den 6. november få fat i det 15. udspil fra Aerosmith.

Ifølge Rolling Stone får bandet på det kommende album besøg af både Julian Lennon og Johnny Depp.

Frontmanden Steve Tyler mødte John Lennons ældste søn Julian, mens han arbejde som dommer på det amerikanske talentshow American Idol. "Han er sådan en sød fyr. Og han er Johns første søn med den stemme og sans for humor – gimme a break!", fortæller Steve Tyler om Julian Lennon, som bidrager med vokal på nummeret "Love Three Times A Day".


Det er også planen at Johnny Depp skal medvirke på albummet, hvor han bidrager med backingvokal på nummeret "Freedom Fighter". Guitarist Joe Parry har dog udtalt, at sangen måske kun kommer til at indgå på en deluxe-udgave af albummet. Depp kunne sidste år opleves i det musikalske hjørne på Lucien Gainbourgs hyldestplade til sin berømte fra, Serge Gainbourg.

Tager ikke pis på børnene

Aerosmith spillede i foråret et nummer fra det nye album i sæsonafslutningen af det amerikanske talentshow American Idol, hvor Aerosmith-sanger Steven Tyler har været dommer denne sæson. Sangen havde titlen "Legendary Child" og bliver også singleforløberen til det kommende album.


Steve Tyler udtalte sig til Rolling Stone om sin medvirken i American Idol: "Jeg elskede det og hadede det. Det var et fantastisk job. Jeg sad ved siden af J Lo og tjente en masse penge. Det var et øjeblik i livet og det blev "larger than life". Men det var hårdt arbejde: syv-timers dage og så brugte jeg otte timer efter det på at lave Aerosmith-albummet".

"Showet handler om børn og hvad du gør for at pleje deres talent. De ville have mig til at tage pis på børnene, men jeg har det ikke i mig. Det er ikke hvad jeg står for. Det er mere den anden fyr, ikke mig".

Det nye album er produceret af Jack Douglas, som også producerede en række af gruppens plader i 70'erne samt co-producerede "Rock In A Hard Place" fra 1982 og "Honkin' On Bobo" fra 2004. Albummet er gruppens første siden coveralbummet "Honkin' On Bobo" og det første med egne sange siden "Just Push Play" fra 2001.


Aerosmith blev dannet i Boston, Massachusetts i 1970 og debuterede med et selvbetitlet album i 1973. Det blev et pænt hit, og det store gennembrud kom i 1975 med gruppens tredje album "Toys In The Attic", der til dato har solgt ottedobbelt platin i USA og blandt andet indeholder kæmpehittet "Walk This Way".

Tracklisten til "Music From Another Dimension:

01. What Could Have Been Love


02. Beautiful

03. Street Jesus

04. Legendary Child


05. Oh Yeah

06. We All Fall Down

07. Another Last Goodbye


08. Out Go the Lights

09. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)

10. Closer


11. Shakey Ground

12. Lover A Lot

13. Freedom Fighter


14. Up On The Mountain

ANNONCE