x

Mike Skinner gæster KBIII

Mike Skinner gæster KBIII

Manden bag fænomenet The Streets, Mike Skinner, giver nu på fredag et af sine dj-sets i Københavnske KBIII. Ud over Skinner kommer Dokkedal og Dj Er Du Dum Eller Hvad, og spiller.

Mike Skinner var i ti år sangskriver og rapper i engelske The Streets, og i tiden med projektet vandt han en Ivor Novello og en Brit Award. Skinner fortsætter i dag med sine genre-miksende dj-sets, som er stærkt inspirerede af hans kærlighed til cutting edge lyde, og indeholder alt lige fra house over old school hip hop til remix af klassikere. Mike Skinner kunne opleves under dette års Distortion-festival, hvor han var et af hovednavnene. GAFFAs anmelder Simon Nathanel gav koncerten fem stjerner og skrev blandt andet:

"En ukuelig gruppe på 100 til 200 personer trodsede himlens åbne sluser og dyrkede the best of Mike Skinners pladesamling: en tung omgang dubstep, hiphop og drum'n'bass fra ladet af en lastbil. Skinners karakteristiske vokal introducerede flere gange tracks og fortalte korte anekdoter og småjokes hen over de svulmende baslinjer. Det gav dj-sættet en slags live-følelse og konstante associationer til The Streets-albummene, som har indprentet vokalens halvt snakkende, halvt rappende flow i vores erindring".

Ud over Mike Skinner kan man den 5. oktober opleve Simon Dokkedal, som er kendt fra dj-kollektivet Den Sorte Skole, og dj- og producer-duoen Dokkedal/Dixen. Desuden optræder Dj Er Du Dum Eller Hvad, som efterhånden har etableret sig som en eftertragtet dj i Danmark. Han har tidligere spillet back to back med Morten Breum, Tue Track, Savage Skulls og mange andre, heriblandt Suspekt, som han har varmet op for ad to omgange.

Køb billet til Mike Skinner via Billetto.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA