x

Rage Against The Machine udgiver jubilæumsboks

Rage Against The Machine udgiver jubilæumsboks

Det er snart tyve år siden, at Rage Against The Machine udgav deres selvbetitlede debutalbum, og i den anledning udkommer et luksus jubilæumsbokssæt.

"Rage Against The Machine - XX" udkommer den 26. november og indeholder en remasteret udgave af debuten og demoer og liveoptagelser, som ikke har kunnet høres før. Desuden består jubilæumsbokssættet af en film, som viser bandets 2010-koncert i Finsbury Park, samt noter skrevet af Chuck D. fra hip hop-gruppen Public Enemy.

Jubilæumsalbummet udkommer i flere versioner: For eksempel som et deluxe bokssæt med to cd'er, to dvd'er, en 180 grams-vinyl-lp, en 40-siders minibog og en plakat, eller som en specialudgave med to cd'er og en bonus-dvd med seks sange. Den ene cd i bokssættet indeholder det oprindelige album med b-sider, og cd nummer to består af det originale "Rage Against The Machine"-demobånd, som blev indspillet i 1991 og solgt for fem dollars til bandets første koncerter. En af dvd'erne i bokssættet indeholder en liveoptagelse fra bandets første offentlige optræden.

"Rage Against The Machine" udkom i 1992 og indeholdt blandt andet singlerne "Killing In The Name" og "Bullet in The Head". Flere af sangene på albummet har siden medvirket i flere computer- og konsolspil, mens sangen "Wake Up" blev spillet under rulleteksterne til filmsuccesen "The Matrix" fra 1999.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA