x

Amanda Palmer til Pumpehuset

Amanda Palmer til Pumpehuset

Den unge, amerikanske sangerinde og sangskriver Amanda Palmer lægger vejen forbi Pumpehuset med blæsere og strygere i The Grand Theft Orchestra. Det foregår søndag den 17. marts.

Amanda Palmer er en del af den excentriske og stærkt cabaret-inspirerede gruppe The Dresden Dolls, og for tiden er hun som soloartist aktuel med albummet "Theatre Of Evil". Albummet er finansieret via siden Kickstarter, hvor omkring 25.000 fans har støttet med over en million dollars til skabelsen af albummet, som gik direkte ind på en 10. plads på den amerikanske hitliste.

Amanda Palmers soloalbum "Theatre Is Evil" udkom den 10. september, hvor det blev tildelt fire stjerner fra GAFFAs Rune Schlosser, som skrev:

"Amerikaneren har hentet det nye band The Grand Theft Orchestra ind, der assisterer med det ofte meget storladne teatralske udtryk på albummet. Smile (Pictures Or It Didn't Happen) er første reelle nummer, der kaster tankerne på en storladen Bowie fra Heroes. Vi besøger også den My Sharona-lydende Melody Dean samt The Buggles-figuren i singlen Want It Back, der alle viser stærke sider af Palmer."

Billetsalget starter mandag den 5. november, og billetter kan købes via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA