x

Bowie-producer: "Det bliver et rockalbum"

Bowie-producer: "Det bliver et rockalbum"

Producer Tony Visconti var overrasket over, at David Bowie valgte netop "Where Are We Now?" som første single fra det kommende album "The Next Day", som Bowie annoncerede i går på sin 66-års fødselsdag, hvor singlen samtidig blev udgivet. Det siger han i et interview med BBC.

"Jeg synes, det er et meget reflekterende nummer. Han kigger tilbage på sin tid i Berlin, og det vækker den følelse, som han har. Det er meget melankolsk. Det er måske det eneste nummer på albummet, der er så indadvendt. Resten af albummet er et rockalbum, så jeg tænkte for mig selv: 'Hvorfor vælger David denne meget langsomme, men smukke ballade, når han burde komme tilbage med et brag?' Han er herre over sit eget liv, og jeg synes, det er et klogt træk, som får fortiden til at hænge sammen med fremtiden."

Tony Visconti, der har arbejdet sammen med Bowie i mange år, siger desuden, at han har hørt nummeret, mens han har vandret i New Yorks gader i løbet af de sidste to år og stadig ikke er blevet træt af det. Men han siger, at næste single bliver mere uptempo, og at albummets materiale er ekstremt stærkt.

"Hvis folk vil høre den klassiske Bowie, finder de det på det her album. Hvis de leder efter innovative Bowie i nye retninger, finder de også det på albummet," siger han til BBC.

Albummet "The Next Day" bliver David Bowies 30. studiealbum og udkommer 11. marts. Det er Bowies første studiealbum siden "Reality" fra 2003.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA