x

Nik & Jay på vej med ep

Nik & Jay på vej med ep

Fredag den 8. marts udgiver Nik & Jay en ny ep med titlen "Copenhagen Pop Cartel". Ep'en bliver på engelsk og indeholder blandt andet singlen "United", der er på gaden på mandag den 28. januar, og som man allerede har kunnet høre ved at ringe til gruppens superfan Emil Hyrdum.

"United" er skrevet sammen med Aura Dione og gæstes af den tyske sangerinde Lisa Rowe, der normalt begår sig i dubstep-genren. På den kommende ep er der desuden besøg af Søren Huss, Morten Breum og When Saints Go Machine.

Den nye single er Nik & Jays første udspil siden deres EM-sang "Vi Vandt I Dag" fra april 2012.

"Copenhagen Pop Cartel" vil ud over samarbejdet med Aura Dione blandt andet også byde på sange som "Lights Down Low" med Morten Breum, "Ocean Of You" med Søren Huss og "When Nik & Jay Goes Machine" lavet over sangen "Church & Law" fra When Saints Go Machine. Hertil kommer sangene "Live 4 Today" og "Clappin", der er planlagt til udgivelse i løbet af marts måned i Tyskland, hvor Nik & Jay netop har skrevet kontrakt med Sony Music. Nik & Jay har allerede besøgt det store land flere gange – senest da de blev valgt som support af sangerinden selv til Jennifer Lopez' tour i Tyskland i efteråret 2012.
 
Ep'en "Copenhagen Pop Cartel" bliver fulgt op af to – ifølge gruppens pladeselskab Copenhagen Records – anderledes koncerter, en i Aarhus og en i København, i løbet af april måned. Mere info følger.

Nik & Jay debuterede i 2002 med singlen og albummet af samme navn som duoen. Begge dele blev store hits, og de har siden udgivet albummene "2" (2004), "3: Fresh, Fri, Fly" (2006) og "Engle Eller Dæmoner" fra 2011 og haft en lang række hitsingler, eksempelvis "Hot", "Elsker Hende Mere", "En Dag Tilbage", "Lækker", "Boing", "Når Et Lys Slukkes", "Mod Solnedgangen", "Udødelige" og mange flere.

Ep'ens udgivelsesdato 8. marts er i øvrigt kvindernes internationale kampdag, men om man skal lægge noget dybere i dette, er endnu uvist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA