x

Laura Mvula giver koncert i Danmark

Laura Mvula giver koncert i Danmark

Det hele er gået meget stærkt for den britiske singer-songwriter Laura Mvula. Tilbage i november 2012 udgav hun ep'en "She", og tidligere på måneden udkom hun med debutalbummet "Sing To The Moon". Nu kan hun så opleves for første gang på dansk grund. Koncerten med Laura Mvula bliver torsdag den 11. juli i Store Vega, København.

Laura Mvula gav for nylig sin første koncert uden for Storbritanniens grænser. Det skete ved årets EuroSonic Festival, og her fik sangerinden disse ord med på vejen af GAFFA's anmelder Rune Schlosser:

"Der var nogle hårrejsende øjeblikke med et nummer som "Father Father", der blandt andet behandler Mvulas forhold til faderen, hun ikke ser mere. Det var i øvrigt solo på piano og vokal, og der var musestille i salen, mens hun virkelig fik leveret en smuk performance med de mange små soulede og klassiske nuancer i hendes vokal. Det meget kompetente orkester – der i øvrigt bestod af Mvulas to søskende – var i perioder lidt for tandløse, men instrumentationen og doseringen af den soul-fulde klassiske musik, der kom ud af højtalerne, var alligevel en sand fryd (og vellyd).

Mvula sluttede med den smukke "She", der dog måtte tages igen fra start. Der var nerver på for den britiske kunstner, men hendes overstrålende nærvær og intensitet på scenen overskyggede dette i høj grad, og Mvula vil komme til at tage pusten fra mange flere end blot denne anmelder."

Det lader til, at publikum får noget at glæde sig til, når Laura Mvula gæster Danmark til sommer. Forsalget til koncerten starter i morgen, onsdag den 27. marts. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA