x

Puls udgiver debutalbum

Puls udgiver debutalbum

Den danske popduo Puls alias Niel Baarsby og Micky Skeel Hansen har hittet solidt gennem 2012 med sange som "Lad Det Slå", "Dope" feat. cremekongen Ole Henriksen – en sang, der fik dobbelt platin for streaming og en guldplade for downloadsalg – "Ild I Mit Liv" og "Ingen Som Du". De har også turneret heftigt til landets diskoteker, optrådt til blandt andet The Voice '12 i Tivoli i september og Danish DeeJay Awards i Ballerup Super Arena i søndags. Nu udgiver de så deres debutalbum,"1", som er på gaden 15. april.

Albummet, der har været et år undervejs, er skrevet og produceret af Puls i fællesskab med deres faste producer Jacob "Jay" Simonsen.
 
Og der er ifølge gruppens pladeselskab Universal både noget til dansegulvet og pigeværelset på debutalbummet. For "1" byder ikke kun på feststemte numre, men også en mere afdæmpet version af Puls, end vi er vant til. Stilen er dancepop med inspiration fra house, electro og hiphop.

"Der er noget til klubberne, som er klassisk Puls, men der er også nogle numre, der forhåbentlig overrasker folk. Det er i hvert fald planen," siger Micky Skeel Hansen.
 
Puls blev dannet i 2010 og udsendte deres første single "Superstar" samme år. Siden er det gået slag i slag for duoen, og sangen "Dope" har i skrivende stund mere end 3,6 millioner visninger på YouTube, hvilket er ganske meget for et dansk band.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA