x

Emmelie de Forest udgiver debutalbum

Emmelie de Forest udgiver debutalbum

Den danske Grand Prix-vinder 2013, 20-årige Emmelie de Forest, udsender den 6. maj sit debutalbum i Danmark. Albummet har titel efter vindersangen, "Only Teardrops".

Emmelie har selv skrevet pladen i samarbejde med blandt andet holdet fra vindersangen, Lise Cabble, Julia Fabrin og Thomas Stengaard. 

"Pladen er holdt meget i samme stil som "Only Teardrops". Det er moderne pop, der møder elementer fra folk og world. Og fløjten er selvfølgelig med på flere numre, som en rød tråd", forklarer Emmelie.

Albummet er produceret af Frederik Thaae, Jakob Schack Glæsner, Peter Bjørnskov og Thomas Stengaard og kan beskrives som et popalbum med folk-elementer præcis som på vindersangen "Only Teardrops". Flere af sangene har strygerarrangementer indspillet i Warszawa af The Polish Radio Orchestra, herunder en symfonisk version af "Only Teardrops".

Emmelie repræsenterer Danmark ved Eurovision 2013 til maj, i Malmö, hvilket hun har drømt om, siden hun var helt lille. I øjeblikket er hun af bookmakerne kåret som favorit til vindertitlen. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA