x

Hør trioen Mont Olivers debutsingle

Hør trioen Mont Olivers debutsingle

På et musikalsk krydsfelt af "The Bronx" og jysk westcoast finder man Mont Oliver. Trioen, der har en baggrund inden for indierock, leverer en personlig lyd på en bund af hiphop-beats og er nu ude med deres debutsingle "White Sheets".

Bandet består af drengene Jakob Hammershøj, Niels Christian Sommer og Mads Bernt Pedersen, og har undervejs i deres musikalske proces arbejdet sammen to af de store danske producere. Der er tale om Nis Bysted fra Thulebasen, der foruden sin egen musik har produceret for Ice Age og Choir Of Young Believers, samt Rune Borup, der blandt andet har været producer for I Got You On Tape og Vinnie Who. Der burde med andre ord være grobund for nogle fortrinlige produktioner fra trioen.

Allerede inden Mont Olivers første officielle udgivelse har de varmet op for Imagine Dragons i et udsolgt Store Vega, og senest spillede de til Spot Festival i Aarhus. Bandet skal desuden spille til flere af sommerens kommende festivaler. 

Mont Oliver blev i sidste måned signed hos det danske indie-pladeselskab Fake Diamond, der blandt andet huser navne som EaggerStunn og Darkness Falls og indtil for nylig også havde Oh Land i stalden.

Hør Mont Olivers "White Sheets" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA