x

Bo Kaspers Orkester til Danmark

Bo Kaspers Orkester til Danmark

Siden udgivelsen af ”Vilka Tror Vi Att Vi Är” og den turné-aktivitet, der fulgte i perioden 2003-04, har Bo Kasper Orkester holdt en længere pause. Tiden brugte medlemmerne til at hellige sig diverse solo-projekter – blandt andet skrev Bo Sundström som bekendt en smædevise om vores egen Prins Joachim – men nu er de altså tilbage i studiet som band og i færd med at indspille et splinternyt Bo Kaspers Orkester-album.

Det endnu unavngivne album følges op med en større Skandinaviens-turné, som også bringer orkestret forbi Danmark, nærmere bestemt Store Vega, nærmere bestemt den 23. november. Der skulle blive rig lejlighed til at høre ”Det Går En Man Omkring i Mina Skor”, ”Vi Kommer Aldrig Att Dö”, ”Köpenhamn” og mange andre af de jazzede, vittige hits, der har gjort Bo Kaspers Orkester til et af Nordens mest succesfulde bands.

Svenskernes første fem album solgte tilsammen over 800.000 eksemplarer, og det er lykkedes dem at skabe sig en niche på den Skandinaviske pop-scene, der er helt deres egen. Til gengæld tydede meldingerne omkring ”Vilka Tror Vi Att Vi Är” på, at dét album blev lige knap så stor en sællert, så det kommende studiealbum bliver en lejlighed for det elegante orkester til at vende skuden og begynde på en frisk.

Billetter til Store Vega-koncerten den 23. november kan købes via Billetlugen på 70 263 267 kl.9-18, www.billetlugen.dk, samt landets Fona-butikker fra onsdag d.17. maj kl. 10.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA