x

Roskilde Festival næsten udsolgt

Roskilde Festival næsten udsolgt

Allerede nu kan Roskilde Festival selvsikkert erklære årets musikfest for udsolgt. Ganske vist er der stadig nogle tusinde billetter tilbage, men de sælger som varmt brød og vil være væk inden for få dage. Derfor har festivalen udsendt en venlig servicemeddelelse, hvor interesserede rådes til at købe deres billetter ikke bare nu, men stort-n-stort-u NU.

Festivalen oplyser, at der på grund af det verdensomspændende billetsalg kan opstå situationer, hvor der er udsolgt i ét land, men ikke i et andet. Og så formaner de ellers alle potentielle billetkøbere om kun at købe fra de officielle billetsalgssteder – se Roskilde Festivals hjemmeside under ”Billetsalg”.

Årets program er for længst blevet udråbt til det bedste i lang tid takket være et stærkt miks af spændende nyere navne og gamle favoritter. Til den førstnævnte kategori hører navne som for eksempel Franz Ferdinand, The Strokes, Arctic Monkeys, The Streets, Kaiser Chiefs og Rufus Wainwright, mens veteranerne tæller både Bob Dylan, Roger Waters, Guns N’ Roses, Morrissey, Happy Mondays og George Clinton. Men dog ikke The Who, som ellers turnerer på vore breddegrader i tiden omkring festivalen.

Roskilde Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA