x

Min playliste - René Pedersen, Mercenary

Min playliste - René Pedersen, Mercenary

Det danske metalband Mercenary er aktuelle med deres syvende album "Through Our Darkest Days", og i den anledning har sanger og bassist René Pedersen (til højre på foto) lavet en playliste til ære for GAFFA.

In Flames – Cloud Connected
In Flames er et band, som jeg nærer stor respekt for. Et band, som har skabt en genre, som mange bands, inklusive os i Mercenary, har adopteret og udviklet sig ud fra.

Soilwork – Song Of The Damned
Soilwork er igen et af de bands, som har formået at skabe melodisk og iørefaldende metalmusik, som straks fangede mig tilbage i tiden, da jeg faldt over deres plade "Natural Born Chaos".

Megadeth – Secret Place

Megadeth laver muligvis ikke de mest originale plader mere, men "Secret Place" fra "Cryptic Writings" er et yderst velskrevet nummer, med gode melodier og fremragende guitarspil! Et klart "must have"-album.

The Calling – Dreaming in Red

En dejlig og glad pop/pock-sang, der får humøret helt i top. Og så synger sangeren helt fantastisk!

Machine Head – Five

Denne sang indeholder så meget aggression og omhandler så meget autentisk smerte, at man ikke kan undgå at blive revet midt over! Fantastisk nummer.

Pantera – Yesterday Don't Mean Shit
Sangen omhandler et fantastisk tema! "Lev i nuet og lad fortiden ligge". Denne sang kan altid få smilet frem, og gaspedalen i bund, hvis du kører bil! (Pas på farten derude).

Volbeat – Cape Of Our Hero

Yderst velskrevet og medrivende nummer, som gør sig godt til en køretur i det dejlige danske sommervejr.

Raunchy – A Heavy Burden

Møgfedt nummer fra vore danske kollegaer, der også får smilet frem. Flotte melodier og massiv lyd!

Noah – Ekko
Disse danske drenge stormer frem på den danske scene. Og jeg må sige, at jeg kan forstå deres succes! Et velskrevet nummer, med masser af gode kvaliteter. Nu når man skal høre radio, så kunne det være en del værre.

Testament – Disciples of the Watch

Dette nummer var et af de første numre, jeg hørte med Testament. Og jeg glemmer det aldrig. Det har hængt ved lige siden. Møgfedt nummer, med gedigent guitarspil og vokaler i mester-klasse.


Hør playlisten på Spotify eller WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA