x

Nik & Jay udgiver nyt album til efteråret

Nik & Jay udgiver nyt album til efteråret

"Det er kun hjertet, der er vigtigt for mig, som med artiskokker" og "Jeg går hele vejen ligesom kapgang". Det er lyriske perler som disse, vi er vant til, når Nik & Jay folder sig ud rent sprogligt. Imidlertid er det et stykke tid siden, at Danmark har hørt noget til de to enfant terribles' danske catchfrases. De har den seneste tid forsøgt sig med et par engelsksprogede singler, "United" og "Ocean Of You", og trods en vis indledende skepsis fra publikum, så står singlerne nu smukt indrammet med platin og dobbeltplatin og befinder sig samtidig i toppen af listen over årets danske hits med sammenlagt næsten syv millioner streams og 50.000 downloads.  

På fredag udkommer førstesinglen fra Nik & Jays danske "comebackalbum". Nummeret "#pæntnejtak" vil, sammen med de to engelsksprogede singler, være at finde på den nye plade, der bliver det femte studiealbum i rækken fra københavnerdrengene. Ifølge en pressemeddelelse fra Copenhagen Records kan den nye single beskrives således: #pæntnejtak er energi, #pæntnejtak er fart på, #pæntnejtak er for de garvede dansehjerter og blødende diskofødder, #pæntnejtak er for de unge, #pæntnejtak er for de voksne – #pæntnejtak er 100 procent Nik & Jay.

Om det kommende album siger Nik & Jay selv:

– Det er et album til Danmark. Det er et album om Danmark. Det er os to mod og med denne her lille elskværdige og samtidig udfordrende, geografiske plet på landkortet, som vi kalder hjem.

Albumudgivelsen følges op af en tour rundt i kongeriget til november:

15.11.2013 - Portalen, Greve

22.11.2013 - Multisalen, Aalborg

23.11.2013 - Koncerthuset, København

24.11.2013 - Koncerthuset, København

29.11.2013 - Stadium Arena Fyn, Odense

30.11.2013 - Musikhuset, Aarhus

Billetterne kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA