x

Se ny video fra MØ

Se ny video fra MØ

MØ har netop udgivet en ny video til singlen "Never Wanna Know", hvor hun anvender den samme stil med små sammensatte klip, som hun brugte i videoen til debutsinglen "Pilgrim". På den nye single "Never Wanna Know" sætter MØ gearet og tempoet ned og bevæger sig på samme tid ud i andre tonelejer end tidligere hørt.

MØs sangstemme er tidligere blevet sammenlignet med den amerikanske sangerinde Lana Del Ray, hvilket for eksempel kom til syne, da flere medier troede, at det var Del Ray, som sang på Aviciis nummer "Dear Boy". På det nye nummer fra MØ er ligheden mellem de to sangerinder da også at høre.

"Never Wanna Know" er en forløber for MØs kommende ep "Bikini Daze", som udkommer 20. oktober. Foruden den seneste singleudgivelse vil man på det kommende album også kunne finde den tidligere udsendte single "XXX 88", som er lavet i samarbejde med den amerikanske producer Diplo.

MØ blev landskendt i foråret 2013, hvor hendes første single "Pilgrim" blev udvalgt som P3's Uundgåelige i uge 12. Med singlen "Pilgrim" fik både Danmark og resten af verden øjnene op for den 24-årige newcomer. Blandt andet har det amerikanske musiksite Pitchfork rost hende for originalitet og mix af genrerne. Pitchfork begyndte at skrive pænt om MØ allerede i efteråret 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA