x

Hør ny single fra Britney Spears

Hør ny single fra Britney Spears

Den 3. december, dagen efter Britney Spears' egen fødselsdag, udkommer efterfølgeren til 2011's "Femme Fatale"-album, som får titlen "Britney Jean" – som sangerinden selv. I 2001 udgav Britney Spears albummet "Britney," men har nu føjet mellemnavnet Jean til titlen på den kommende plade. Den alternative førstesingle "Work Bitch" har fået en blandet modtagelse og nåede aldrig til toppen af verdens hitlister.

Nu har Spears frigivet singlen "Perfume," der ifølge Spears selv er en meget personlig sang for den amerikanske Grammy-vinder og handler om bruddet med hendes forlovede Jason Trawick. Hun har tidligere udtalt, at dette ottende album er et meget personligt et af slagsen, og at arbejdsprocessen har været nærmest terapeutisk.

Britney Spears startede sin karriere i 1999 med gennembrudssinglen og debutalbummet "…Baby One More Time." Siden da er der løbet meget vandt igennem åen, og fra sidelinjen har vi kunnet følge med i både op- og nedture. Det virker dog som om, at den amerikanske sydstatspige er ved at finde fodfæste igen.

Hør den nye single "Perfume" på facebook via dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA