x

Management: Bieber holder bare pause

Management: Bieber holder bare pause

Først udtalte det 19-årige, canadiske popfænomen Justin Bieber til en amerikansk radiostation, at han havde i sinde at trække sig fra musikken. Den 25. december bekræftede han så via Twitter udmeldingen, som må antages at have chokeret Biebers mange unge fans. 

Og nu gør management-holdet omkring Bieber så alt for at mane rygtet i jorden: "Han tager bare en pause næste år for at lave musik og slappe af. Det er første gang, siden han var 12 år," udtalte Biebers manager Scott Braun således allerede kort efter den unge stjernes erklæring.

Siden har også andre repræsentanter for Scooter Braun Projects, som altså står bag Bieber, haft travlt med at uddybe og forklare. Til Wall Street Journal udtalte en Allison Kaye således forleden:

"Justin er bare en hårdtarbejdende 19-årig, som ville foretrække, at medierne fokuserede på hans nylige fundraising-arbejde i Filippinerne og de mange penge, som er blevet rejst - fremfor på den seneste tids historier om, at han trækker sig tilbage."

Kaye fortsætter at "hvad angår hans nylige tweeting om sin "pensionering," så synes Justin, at det var den bedste måde at svare igen på en lang række ukorrekte eller vildt overdrevne mediehistorier om ham" og konkluderer:

"Han valgte at kanalisere sin frustration ud ved at spille med på dette grundløse rygte, og brugte endda (udtrykket, red.) 'beloved' til at tippe sine kernefans om, at det ikke var sandt".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA