x

Se Niklas og TopGunn i ny video

Se Niklas og TopGunn i ny video

Efter en to års pause på pladefronten vendte Niklas i mandags tilbage med en "comeback-single". "For Fin" hedder singlen, som i dag også får en svedig musikvideo. Du kan tjekke Niklas' nye musikvideo ud her forneden.

Niklas har haft travlt i studiet med sin faste producer Pærremand, og på årets første single "For Fin" får han selskab af TopGunn, vinder af GAFFA-Prisen 2013 i kategorien "Årets Urban-Udgivelse". Niklas har store planer i 2014.  Der vil komme flere singler fra Niklas' hånd, og det er bestemt ikke udelukket, at det er sidste gang, at han samarbejder med den populære dancehall-vokalist, mens at han afslører, at også andre danske artister har været forbi studiet. Singlerne vil blive udgivet løbende gennem året.

Niklas ankom på den danske musikscene i 2011. Med imponerende radiostøtte blandt andet med P3's Uundgåelige på debutsinglen "Ikke Mer' Mig (Niklas F*** Dig)" og med to efterfølgende singler "Top Swag" og "Veninder", der blev streamet flere millioner gange, positionerede Niklas sig som stærk frontløber for den nye Spotify-generation med over 12 millioner streams og en god bunke platinplader.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez blev dog ikke overvældet af Niklas' debutalbum "CD1" fra 2012: "Niklas henvender sig tydeligvis til klubben og dansegulvet med dansable og pågående produktioner og en blanding af rap og sang. Desværre er han hverken nogen stor rapper eller sanger. Og også teksterne lader en del tilbage at ønske." Han kvitterede med to ud af seks stjerner


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA