x

Ida Gard tager på forårsturné

Ida Gard tager på forårsturné

Den danske sangerinde og sangskriver Ida Gard er nu, med en nyligt indgået bookingaftale i Tyskland og det roste album "Doors" i ryggen, klar til at tage på Danmarkstour med sit band i april. Du skal dog være årvågen, hvis du vil nå til en af hendes koncerter i Danmark, for touren i april bliver den sidste på dansk grund i denne omgang, inden Gard vender næsen sydpå og lægger kræfterne i at udgive "Doors" i Tyskland.

En velbesøgt tour i det tyske i oktober 2013 gav Gard blod på tanden, og med både en top 20-placering herhjemme og en række flotte anmeldelser bliver det spændende at se, hvad der venter for den hårdtarbejdende sangskriver.

I efteråret 2013 kunne publikum opleve de nærværende sange på en række spillesteder i hele landet. Ida Gards karakteristiske stemme og de direkte tekster imponerede og inspirerede til blandt andet følgende anmeldelse fra GAFFAs Nanna Jenner Jensen: "Ida Gard har et forrygende talent, ingen tvivl om det, og jeg ser frem til forhåbentlig mange flere fortryllende koncerter med hende."

Publikum kan i år forvente at høre numre fra både "Doors" og debuten, "Knees, Feet & The Parts We Don't Speak Of" fra 2011. Derudover har Ida Gard et par nye tilføjelser fra sit sangkatalog, som publikum bliver de første til at stifte bekendtskab med.

Tourplan:

11/4 – Kulisselageret, Horsens

12/4 – Fermaten, Herning

24/4 – Musikhuset, Aarhus

25/4 – Det Musiske Hus, Frederikshavn

26/4 – Godset, Kolding

29/5 – Tobaksgaarden, Assens

30/5 – Von Hatten, Randers

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA