x

Ryan Adams truet

Ryan Adams truet

Når de mange hjemlige Ryan Adams-fans går hjem efter den udsolgte koncert i Store Vega i morgen aften, kan de ikke dele deres begejstring med resten af verdens fans. I hvert fald ikke på fan-siden ryanadams.org.

Selvom førnævnte hjemmeside ikke er officiel, har den et meget populært forum, hvor den tidligere Whiskeytown-sanger ofte selv har deltaget i debatten – en af grundene til den store popularitet. En popularitet, som sitet endda mener er større end den officielle hjemmesides, men nu er forummet lukket. På ryanadams.org begrunder administrationen luknings-beslutningen således:

”...En enkelt begivenhed har forårsaget en tilspidsning af situationen. Jeg vil ikke gå i detaljer, men følsom information blev lagt for dagen, i det åbne forum, der var en trussel for både Ryan og hans band. Han (Ryan Adams, red), følte forståeligt nok sig meget udsat på grund af vores hjemmesides synlighed. Derfor ønskede han forummet blev taget offline, imens vi forsøger at tage vore forholdsregler, så sådan noget ikke sker igen.”

Samtidig understreger ryanadams.org, at ytringsfriheden på hjemmesiden forbliver intakt. Ryan Adams har ingen planer om hverken at overtage siden for at gøre den officiel eller helt nedlægge den.


Din tekst


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA