x

Århus rammes af RECession

Århus rammes af RECession

For fjerde gang ruller RECession-festivalen i morgen aften ud over beddingen rundt omkring i det indre Århus. En festival, der sætter en ære i at fokusere på nichemusik – musik, der ligger uden for mainstream i deres bestemte genrer – og har noget på hjerte. Der fokuseres primært på alternativ rock, hiphop og elektronika.

RECession06 er den 3. og 4. november på spillestederne VoxHall, Fabriken, Musikcafeen og Lynfabrikken. Hvert spillested har et musikalsk tema, og man køber billet til det enkelte arrangement på GAFFAbillet.

Om det elektroniske program siger RECession-tovholder Thomas Moeslund til GAFFA: – Vi har indgået samarbejde med Rump Recordings om at præsentere den elektroniske profil. Det betyder, at vi også har adgang fredag aften til Musikcafeen.

Rockprogrammet er ganske spændende, med anmelderroste bands, powerpop, indie og andet øreguf. Der dømt svensk og amerikansk aften for alle pengene. Thomas Moeslund beskriver aftenen som et toptunet dansevenligt rock-set blandet med lækker chiller-rock.

Også hiphop-programmet er særdeles stærkt med Rhymefest og
EL-P, der repræsenterer en hiphop sjældent hørt på disse breddegrader. En hiphop, der også bør få nogle af de mange, der har vendt hiphoppen ryggen på grund af den megen blingbling og hjernedøde tekster, til at folde ørerne ud. Her har vi med tænksomme emcees at gøre, der ikke bare leverer interessante tekster, men også udfordrer og udforsker grænser for, hvad rap kan understøttes af rent musikalsk.

Forøvrigt skal amar'kanerne heller ikke snydes, da hele lørdagens hiphop-setup gæster Amager Bio søndag, dog ikke i RECession regi.

Fredagens program på RECession06:

Lynfabrikken - 21.00 - Indie/Elektronica
Lynfabrikken i Vestergade omdannes under RECession06 til en intim scene for musik der bevæger sig i krydsfeltet mellem mange genrer. Program: Merz (UK), Harpcore (DK) Sara Lunden (S) og DJ Aurora

Musikcafeen - 21.00 - Elektronica
Spinform (S), Mileece (UK), DJ Scotch Egg (JP), Rump dj's (DK)

VoxHall - 21.00 - Rock
Hypnotic (US), The National Trust (US), Forest & Crispian (SE) og Hell On Wheels (S)

Fabriken - 21.30 - Industrial
Pan and the G9 Slug (DK), Hate Therapy (DK), Brain DJ, Aesthetic Perfection (GE) og Futastic Dj`s

Lørdagens program på RECession06:

Lynfabrikken - 21.00 - Elektronica
Scanner (UK) og Vektormusik (DK)

Voxhall - 21.00 - Hiphop
Rhymefest (US), EL-P (US), Blueprint (US), Living Legends (US),

Fabriken - 21.30 - Elektronica
Telefon Tel Aviv (US), Chris Clark (UK) og Karsten Pflum (DK),

Køb din billet via os - GAFFAbillet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA