x

Medina ligger oven på Christopher

Medina ligger oven på Christopher

Man kan ikke ligefrem påstå, at der er sket de store ændringer på den danske hitliste hen over påsken. Som i resten af verden synes hitlisterne at have ligget hen i en dvale.

For sjette uge i træk ligger "MGP 2014" ikke overraskende på 1. pladsen, mens Danmarks popkonge, Rasmus Seebach, bliver roligt i nakken af ungerne, nemlig på 2. pladsen. Under dem har vi tre danske artister, der alle er rykket én tak op, således at 3. pladsen er Medinas "Tæt På - Live", 4. pladsen hendes eks-partner Christophers "Told You So", og på 5. pladsen finder vi MØs "No Mythologies To Follow".

Imens kan Ekstra Bladet dog berette, at L.O.C. står for noget af ugens mest lunkne pladesalg. Kun 82 danskere købte ifølge dagsbladet rapperens seneste udspil "Sakrilegium" i sidste uge. Den er da også at finde helt nede på en 30. plads. 

På track-hitlisten hænger Hedegaard stadig godt fast i 1. pladsen, mens Medinas "Jalousi" ligger solidt på 2. pladsen. Pharrell Williams har til gengæld sneget sig tilbage op på 3. pladsen. "Happy" er ikke sådan til at slå ud. Måske det hænger sammen med det gryende sommervejr?

På streaming-hitlisten hænger Hedegaard og Probz stadig i toppen, mens Medina må se sig forvist til 4. pladsen af Clean Bandit feat. Jess Glynne med "Rather Be". Men mon ikke Medina er ligeglad?

Se de samlede danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA