x

Anarkistisk aftenunderholdning tilbage i Danmark

Anarkistisk aftenunderholdning tilbage i Danmark

Belgiske Die Anarchistische Abendunterhaltung (DAAU) vakte berettiget opsigt på Roskilde Festival 2005, hvor de blandt andet blev udnævnt til ”dagens optur” af Politiken. I maj var de så på en Danmarksturné, der blandt andet bragte dem til Rust i København, hvor også GAFFAs anmelder Lars Rønn Olsen var begejstret. Olsen skrev blandt andet:

”Blot ca. 10 minutter efter første nummer gik koncerten traditionen tro godt op i tempo med inspiration fra alt lige fra jazz til rock, klassisk, folkemusik fra Balkanområdet, men i et udtryk, der i sandhed er deres helt eget. Uhyggeligt tight var de seks herrer på scenen og en konstant udveksling af koncentrerede blikke mellem musikerne vidnede om en musikalsk sværhedsgrad i top. Tempoet varierede herefter adskillige gange, hvilket skabte god adspredelse og holdt publikum i et jerngreb.” Rønn Olsen kvitterer med fem ud af seks stjerner.

Nu lægger de anarkistiske belgiere så vejen igen forbi Danmark på en lille tre-koncerters turné, der bringer dem forbi Århus og to gange København. Så kan man lokkes af en blanding af klezmer, balkan, jazz, klassisk, Tindersticks, avantgarde, Radiohead og Zappa – udsat for klarinet, harmonika, cello, violin, gulvbas og trommer – så er det bare at lægge vejen forbi følgende steder på følgende tidspunkter:

Fredag 17. nov: Fabriken, Aarhus
Lørdag 18. nov: Nordlys Festival @ KIB (Kulturhus Islands Brygge), København
Søndag 19. nov: Loppen, København (+ support: Teppop (dj-set))

Billetter til Fabriken-koncerten kan købes via GAFFAs billet-service. Følg linket nedenfor!

Køb billetter til Fabriken på GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA