x

X Factor-Chresten flopper fælt

X Factor-Chresten flopper fælt

En ikke ubetydelig del af den danske befolkning så med, da den vestjyske værktøjsmager sidste år sang sig til sejren i talentkonkurrencen "X Factor." For knap to måneder siden lancerede Chresten F. Damborg - eller bare Chresten - så debutalbummet "Wanderlust," som gik ind på en attendeplads på den officielle albumhitliste ved udgivelsen den 21. marts.
 
Siden er det imidertid gået hastigt ned ad bakke med salget af albummet, som da heller ikke just fik en begejstret modtagelse af GAFFAs anmelder ved udgivelsen.
 
"Resultatet er mere professionelt end egentlig overbevisende. Sangene er skrevet i samarbejde med TV2s jingle-mager Anders Mechlenburg og den gamle Hotel Hunger-guitarist K. E. Haavik, og selvom der er gode takter i arrangementerne, glimrer de egentlig bemærkelsesværdige sange ved deres fravær," skrev anmelderen således og konkluderede:
 
"Decideret ærgerlige er forsøgene på dansevenlige indslag, herunder Hangin' My Youth Out, mens det må forblive en smagssag, hvad man synes om Chrestens karakteristiske udtale og diktion af de engelske tekster."
 
I sidste uge røg albummet så helt ud af den officielle album-top-100, hvilket ifølge Ekstra Bladet betyder, at færre end 25 mennesker i den pågældende uge investerede i Chrestens album. Ikke imponerende, i lyset af at godt 1,6 millioner så med, da han sang sejren hjem i Jyske bank Boxen i Herning i marts '13.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA