x

Countryguitarist misbruger kamera

Countryguitarist misbruger kamera

Det er ikke et sjældent syn nu til dags, at publikum bevæbner sig med mobiltelefoner og andet digitalt optagegrej, når de står til en koncert. Øjeblikket skal tydeligvis foreviges frem for nødvendigvis at opleves - eller hvordan man nu skal sige det. Nogle gange kan det dog få uventet udfald. Se videoen forneden.

En glad country-fan, Mike Perlof, var forleden til Brad Paisley-koncert, og her fik han parkeret sig helt fremme på forreste parket. Med sig havde han sit GoPro kamera, som han stak op i snuden på country-guitaristen, mens han var dybt inde i en hurtig guitarsolo. Det skulle han nok ikke have gjort.

Det er før set, at guitarister bruger flasker til at spille slideguitar med - en teknik, hvor man bruger et rundt objekt som for eksempel en flaske til at glide op og nedad strengene for at skabe lange, glidende toner - men Paisley fik en god idé, da han så kameraet.

Han griber det ud af hænderne på den forvildede Perlof, som til gengæld får en slidesolo foreviget på sit kamera - helt tæt på. Det betyder, at vi andre kan komme helt tæt på Paisleys gribebræt, mens han improviserer sig gennem en solo.

Amerikanske GuitarWorld har haft fat i Mike Perlof for en kommentar.

- Brad Paisley, Charlie Worsham og Randy Houser rockede for vildt ... Det var et perfekt tilfælde, fordi jeg havde tilfældigvis glemt hylsteret til mit GoPro, som ville have gjort det umuligt at spille slide med i den vinkel, som Brad fik. For slet ikke at tale om, hvordan han nupper kameraet uden at misse en tone og smider det perfekt tilbage til mig. SINDSSYGT! Det er magiske øjeblikke som disse der gør live-musik, fortæller en begejsteret Perlof.

Vi må håbe, at kameraet kom uridset tilbage. Det er alligevel nogle hårde guitarstrenge, sådan nogle metal-fyre, der sidder på en elektrisk guitar.

Se videoen her - og tænk dig om næste gang du vifter din mobil eller dit kamera foran en spillende guitarist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA