x

Hør fransk rock i Den Franske Ambassade

Hør fransk rock i Den Franske Ambassade

Er du lidt af en historiker, har du fransk blod i årerne – eller er du bare interesseret i at høre ny, forholdsvis ukendt musik, så er dette noget for dig. 

Den Franske Ambassade fik i oktober 2013 ny ambassadør, og det skulle vise sig at være fordelagtigt for oprettelsen af dansk/franske musikoplevelser og kulturudvekslinger. Den franske ambassadør François Zimeray står nemlig bag muliggørelsen af det nye koncept, hvor ambassaden for første gang åbner dørene i Det Thottske Palæ til musik i ekstravagante omgivelser.

Første mand på scenen bliver den 21-årige franskmand Nathan Zanagar, der trods sin unge alder har været vidt omkring. Lige nu er han fanget i rockuniverset, men leger med mange genrer i sit musikalske virke. Franskmandens cover af Kavinsky's "Nightcall" og dertilhørende video kan ses herunder. 

Er du fanget, er det allerede i morgen, torsdag den 12. juni, det sker. Mød derfor op ved Den Franske Ambassade på Kongens Nytorv ved hjørnet til Bredgade (ved Nyhavn), og kom til en speciel koncertoplevelse med Nathan Zanagar til den nette sum af 100 kroner (70 kroner hvis du er studerende). Med i prisen er én genstand. Det nye koncertkoncept vil fortsætte med løbende annonceringer af koncerter i Det Thottske Palæs saloner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA