x

Lukas Grahams Lovestick er knækket

Lukas Grahams Lovestick er knækket

Om lidt over tre uger begynder Grøn Koncert med Lukas Graham som et af hovednavnene. Nu har gruppen dog fået et problem, for trommeslager Mark Falgren alias Lovestick har brækket armen. Det er sket i forbindelse med en fodboldkamp, fortæller han til BT, men han lover dog at gennemføre koncerterne som planlagt – med én hånd.

– Lige nu øver jeg med én hånd, og det kan sagtens lade sig gøre. Nu har jeg spillet i så mange år, så det handler egentlig om at tænke lidt anderledes. Der er måske ét nummer, som jeg ikke er i stand til at spille, men ellers er det forholdsvis enkelt. Og så har jeg en trommesolo på et tidspunkt under koncerten, men den vil jeg gerne kaste mig ud i. Det tror jeg godt, at jeg kan.

Rockhistorien har da også før set trommeslagere, der har gjort det godt med én hånd. Ikke mindst Def Leppards Rick Allen, der fortsatte som trommeslager uden problemer efter at have mistet den ene arm i en trafikulykke i 1984.

Lukas Graham har i dag udsendt deres nye single, "Mama Said", som de også har fremført ved deres klubkoncerter tidligere på måneden. Se en liveudgave af sangen nedenfor.

Grøn Koncert finder sted i disse dage:

17. juli: Kolding
18. juli: Randers
19. juli: Aarhus
20. juli: Aalborg
24. juli: Esbjerg
25. juli: Odense
26. juli: Næstved
27. juli: København

Find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA