x

Vandt du Hip Hop Delight?

Vandt du Hip Hop Delight?

"Hip Hop Delight" er et helt nyt koncept på den danske musik- og clubbingscene. I udlandet kendes konceptet som showclub, hvor traditionel koncertform forbindes med decideret show i luksuriøse clubbing-omgivelser.

Publikum vil til "Hip Hop Delight" blive guidet igennem aftenen af en højtprofileret konferencier, assisteret af visuelle bombardementer fra vj's og bakket op af diverse dj's. Det primære vil dog være livekoncerter fra nogle af de mest toneangivende og interessante hiphop-kunstnere i Danmark.

Arrangementerne vil foregå på Copenhagen Jazzhouse, der slår dørene op til "Hip Hop Delight" første gang d. 4. januar 2007 – og herefter den første torsdag i hver måned.

Og til første arrangement har man fået fat i de meget roste Troo.L.S. & Orgi-E, der ellers tidligere på året tog på afskedsturné, men man har jo et standpunkt, til man tager et nyt. Og konferencier er ingen ringere end altid velklædte Jarl Friis-Mikkelsen, så den del af underholdningen er i trygge hænder. Blandt djs’ene kan nævnes Track72, også kendt som Tue Track fra Malk de Koijn.

Vi tager lige den fulde lineup igen:
Troo.L.S & Orgi-E + homies
Konferencier: Jarl Friis-Mikkelsen
Dj's: Track72, DJ Möller
Vj's: 2d

Du kunne være heldig at vinde ikke blot et par billetter til denne fede event, men også Troo.L.S. & Orgi-E’s anmelderroste album ”Forklædt Som Voksen” og også en flaske boblevand – det er jo clubbing, det her! Alt, du skulle gøre, for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Suspekt.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Dennis Roi Hansen
2000 Frederiksberg

Charlotte Bech
2450 Kbh SV

Alice Broeng Andersen
2450 København SV

Frederik Elleby Christensen
2000 Frederiksberg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA