x

Blink-182 arbejder på nyt album

Blink-182 arbejder på nyt album

Tom Delonge fra Blink-182 har bekræftet, at poppunkerne er i gang med arbejde på et nyt album. Det skriver engelske NME.

På Instagram afslørede guitaristen, at trioen allerede er begyndt at øve op til deres kommende koncerter - hvor de blandt andet kommer forbi de engelske mastodonter Reading- og Leeds Festival i august - og at en opfølger til deres seneste udspil, "Neighborhoods" fra 2011, er på trapperne.

"Vi starter med at øve i dag," forklarer Delonge i teksten hæftet til et billede af gamle fotografier af bandmedlemmerne, som du kan se herunder. "Og ja, der kommer et nyt album. Undskyld for ventetiden." 

I 2011 genforenedes Blink-182 efter otte års pause for at indspille "Neighborhoods", deres sidste udspil på Interscope. Albummet imponerede dog ikke GAFFAs Keld Rud, der manglede holdbare melodier. Han kvitterede med to stjerner og skrev: "Langt de fleste af bandets sange er bygget over de samme fire akkorder, og melodilinjerne består ofte af de samme tre toner gentaget til hudløshed over de skiftende akkorder. Det er en kunst at dyrke det enkle og få en simpel idé til at bære. En kunst, blink-182 ikke mestrer."

Måske de lærer det til det nye udspil? Imens kan vi lytte til den ellers hårdtrockende "Up All Night" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA