x

Mont Oliver på efterårstour

Mont Oliver på efterårstour

Mont Oliver har på ganske kort tid fået etableret sig som ét af de navne, der skal holdes øje med i dansk musik. Til oktober drager de ud på landets spillesteder, hvor de, sammen med hits fra succes-ep'en "19", vil afprøve en håndfuld nye sange, inden debutalbummet udkommer.

I løbet af sommeren har de spillet på de mest toneangivende festivaler i Danmark, herunder Roskilde, Northside, Spot og Distortion, hvilket har forberedt dem til den live-tour, de nu drager ud på. Samtidig er udlandet begyndt at røre på sig, og bandet har høstet interesse fra både Japan, USA, Tyskland og UK. Mont Oliver er blandt andet inviteret til at spille Reeperbahn Festival den 20 september. En af Europas største branchefestivaler. Selvom de endnu ikke har et fuldlængdealbum i ryggen, formår de at indtage scenen med en vis overbevisning. Der arbejdes i øvrigt på højtryk på at få debuten klar, der øjensynligt kan forventes i starten af det nye år.

Mont Oliver bevæger sig i et univers af hiphop, pop, soul og indie. En uortodoks og meget udansk blanding, der dog har vist sig at være særdeles interessant. Bandet skriver, indspiller og producerer alle numre selv og bruger deres særegne udtryk til at skubbe til nogle af de dogmer, der ellers er inden for genrerne. Der er lige dele rå hiphop beats, samples og storladne synthesizere, og i front imponerer Jakob Hammershøj med sin patosfyldte vokal.

Du kan opleve Mont Oliver her:

30/10: Skanderborg, Walthers Musikcafe

31/10: Frederikshavn, Det Musiske Hus

1/11: Kolding, Pitstop

7/11: Pavillonen, Grenå

8/11: Stuttgart, PopNotPop

13/11: Generator, Ringkøbing

14/11: Rampelyset, Silkeborg

15/11: Radar, Aarhus

20/11: Sønderborghus, Sønderborg

21/11: Stars, Vordingborg

22/11: Vega, København

27/11: Bygningen, Vejle

28/11: Paletten, Viborg

Find billetter via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA