x

Dizzy Mizz Lizzy annoncerer ekstra-koncerter

Dizzy Mizz Lizzy annoncerer ekstra-koncerter

Ugens store nyhed har utvivlsomt været, at Dizzy Mizz Lizzy tager på Danmarksturné til næste år. Og Tim og drengene må føle sig værdsat, fordi billetterne til de kommende koncerter er mildest talt blevet revet væk. Nu skriver trioen over Facebook, at de har set sig nødsaget til at tilføje ekstra-koncerter, så alle kan komme med.

Koncerterne i København, Aarhus og Esbjerg er udsolgt nærmest med det samme, og derfor har Dizzy Mizz Lizzy arrangeret en ekstra-koncert i Aarhus. I Esbjerg var der på forhånd arrangeret en ekstra-koncert, men da den også er meldt udsolgt, er der da selvfølgelig blevet sat endnu en koncert op.

Bandet skriver på Facebook:

"OK Det flipper helt ud! Forum er udsolgt. Det er Aarhus osse og her (i Aarhus) har vi fået sat en ekstra-koncert op, hvor billetsalget allerede er i gang. I Esbjerg er det osse gået amok. Her er både den oprindelig koncert OG ekstrakoncerten udsolgt. Vi har besluttet at spille en ekstra-ekstra koncert i Esbjerg. Billetsalget til den er osse sat i gang. I er for vilde!!!! Tak!"

Dizzy Mizz Lizzy tager på turné i 2015. Og ikke kun med det gamle materiale – gruppen har netop været i studiet for at indspille nye sange, og de lover at spille en håndfuld nye numre på turnéen.

Dizzy Mizz Lizzy var aktive fra 1988-98, udgav to storsælgende album, "Dizzy Mizz Lizzy" i 1994 og "Rotator" i 1996 og blev gendannet til en stor turné i 2010, inden Tim Christensen vendte tilbage til sin solokarriere, og de to andre medlemmer, trommeslager Søren Friis og bassist Martin Nielsen, gik tilbage til deres civile jobs uden for musikbranchen.

Tim Christensen er for tiden på akustisk soloturné landet rundt. Find billetter til resten af turnéen via dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA