x

Se Metallicas fem liveoptrædener i Late Late Show

Se Metallicas fem liveoptrædener i Late Late Show

Lars Ulrich og resten af Metallica har i hele den forgangne uge været på besøg hos Craig Ferguson og The Late Late Show. Metallicas besøg har markeret Fergusons farvel til programmet, og i fredags rundede det ikoniske rockband ugen af med nummeret "Sad But True" fra The Black Album. Vi har samlet alle ugens fem liveoptrædener, som du kan se nederst på siden.

Metallica sparkede deres ugelange besøg i gang i mandags med "Hit The Lights" som er det første nummer, bandet har indspillet sammen. Det fulgte de op tirsdag med den Grammy-nominerede single "Fuel" fra albummet "Reload" fra 1997. Onsdag aften var publikum vidne til en liveversion af "For Whom the Bell Tolls" og torsdag spillede Metallica en anden klassiker fra The Black Album, nemlig "Enter Sandman." Fredag blev det ugelange besøg som sagt afsluttet med manér og nummeret "Sad But True."

I slutningen af nummeret "Sad But True", efter Ferguson havde sagt godnat til publikum, hængte James Hetfield sin guitar over Fergusons skulder, som en gestus inden Ferguson takker af på The Late Late Show til fordel for den britiske skuespiller James Corden den 19. december. 

Du kan se de fem liveoptrædener herunder. 

"Hit The Lights" 

"Fuel" 

"For Whom the Bell Tolls" 

"Enter Sandman" 

"Sad But True" 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA