x

Fattig Creed-sanger beder fans om penge

Fattig Creed-sanger beder fans om penge

Scott Stapp, som er forsanger i det tidligere meget populære band Creed, har nu spurgt sine fans, om de vil give en skilling til et soloalbum. Bandet Creed var store i slut-90'erne og start-00'erne, fik et forholdsvis succesfuldt comeback i 2009 og har solgt omkring 30 millioner album i USA, men i dag ser den økonomiske situation for sangeren Scott Stapp ikke lovende ud.

Han har startet en såkaldt crowdfunding-kampagne, hvor han inddrager sine fans i projektet om et nyt soloalbum. Her er hensigten, at fans skal være med til at finansiere albummet. Han har spurgt efter et beløb på 300.000 pund, som svarer til cirka 2,8 millioner kroner. Pengene skal gå til indspilningerne til Stapps tredje soloalbum. Sangeren udgav sit seneste soloalbum "Proof of Life" sidste år, et album, som fulgte op på første udspil "The Great Divide" i 2006.

Forsangeren har tidligere afsløret sig selv som "pengeløs", fordi han efter eget udsagn er blevet snydt for en række royalities, og bor nu i en billig ferielejlighed. Det fremkom tidligere af sangerens egen Facebook-side, hvor han havde delt en 15 minutters lang video med titlen "Public Statement #1". Videoen er dog blevet slettet, men sangeren har udtalt sig og bekræftede sin situation over for Rolling Stone. 

Ud over at lave et nyt album har Stapp meldt ud, at han gerne vil skrive en roman, hvilket han endnu ikke har prøvet. Indtil videre har kampagnen givet ham omkring 300 pund – altså cirka 2.800 kroner. Så vejen til endnu et soloalbum er lang for den pengeløse forsanger.

Se Creed med nummeret "Bullets" fra 2009 i nedenstående video: 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA