x

Intern krig i Razorlight

Intern krig i Razorlight

Razorlight, der netop har givet koncert i Pumpehuset og optrådt til Zulu Awards, og generelt har opnået både ros og succes for deres melodiske britiske rock, viser nu andre sider af talentet.

Under en koncert i Lyon i weekenden måtte showet nemlig afbrydes halvvejs, da forsanger Johnny Borrell og bassist Carl Dalemo havde noget "unfinished business" de skulle have klaret.

Ifølge øjenvidner startede de to med at fornærme hinanden verbalt, inden det pludselig endte i knytnæveudveksling på scenen. Herefter forlod bandet scenen og efterlod publikum måbende, fortæller radiostationen XFM.

Skærmydslerne var dog ikke værre end, at trommeslager Andy Burrows efterfølgende gik på scenen og forklarede publikum, at "vi går hinanden på nerverne når vi har været for længe i en tourbus", hvorefter resten af bandet også listede tilbage og færdiggjorde showet.

Det har aldrig været en hemmelighed, at forsanger Johnny Borrell har et ego på størrelse med Polen, og en tilsvarende episode indtraf da også under sidste års "Vodaphone Live Music Awards", hvor de samme to kamphaner var oppe at toppes.

Om man så skal være nervøs for bandets eksistens, eller om det er stof som det her, der skaber gode sange og holder gang i rock'n'roll-myterne, må tiden nok vise. Én ting er sikkert: Oasis har fået kamp til stregen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA