x

Deltag i popstar-konkurrence på din iPhone

Deltag i popstar-konkurrence på din iPhone

Det nystartede pladeselskab NorM Records har taget utraditionelle metoder i brug for at sikre talentmassen. De har nemlig tænkt sig at finde Danmarks næste popstjerne via en app, som alle kan bruge. 

NorM Stars 2015 hedder konkurrencen, der minder om velkendte koncepter kendt fra X Factor, The Voice og Popstars. Den primære forskel er, at audition foregår via iPhone eller iPad med app'en NorM Stars, og at den endelige udvælgelse foregår som en online afstemning.

For at deltage skal du synge et cover af ét af tre numre, som du finder i app'en eller på hjemmesiden normstars.dk. En jury bestående af repræsentanter fra NorM Records, producere og sangskrivere udvælger herefter fem bud på en popstjerne, som får mulighed for at indspille deres cover i professionelle omgivelser i studier på Vesterbro. De fem artisters indspilningsvideoer bliver herefter lagt til afstemning på normstars.dk, hvor alle kan afgive deres stemme.

Vinderen får et skræddersyet samarbejde med NorM Records, som inkluderer en singleudgivelse, videoproduktion, covershoot og markedsføring som Danmarks næste popstjerne.

Konkurrencen foregår over de næste to måneder.

Musikerne Casper Milton og Maria Sejer, hvor sidstnævnte er mest kendt som medlem af pigepop-duoen MariaMatilde Band, står i front for konkurrencen. Det er i øvrigt deres numre, der skal fortolkes, hvis man ønsker at deltage i NorM Stars.

Se Casper Milton og Maria Sejer fortælle om konkurrencen og se videoer til de tre numre, der kan fortolkes i konkurrencen, her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA