x

Woods og Waxahatchee gæster VoxHall

Woods og Waxahatchee gæster VoxHall

Så er der godt nyt til fans af Woods og Waxahatchee - og er du fan af begge navne, er der nu en helt euforisk sommeraften i vente. De to amerikanske acts giver nemlig en fælles koncert på Voxhall i Aarhus den 12. august. Der er dog ikke tale om noget fælles musikprojekt, men derimod at de giver koncert lige i rap efter hinanden på én og samme aften. 

Woods er fra Brooklyn og var oprindeligt sanger/sangskriver Jeremy Earls soloprojekt. Earl var dermed alene om at udsende dobbeltdemoen "How to Survive + In the Woods" tilbage i 2006 og det første regulære Woods-album "At Rear House" i 2007. Besætningen var dog udvidet med to musikere, da "Woods Family Creep" kom på gaden året efter.

Indiefolk-bandets hidtil største kommercielle succes er albummet "Songs Of Shame" fra 2009, der fik tildelt mærkatet "Best New Music" af det amerikanske anmeldermedie Pitchfork. Siden er det over fire albums lykkes Woods at fastholde en status som anmelderdarling med en stor fanbase, og bandets til dato mest ambitiøse udspil "With Light And With Love" fra 2014 ændrede ingenlunde på det.

Waxahatchee vil også træde ind på scenen og give koncert den 12. august. Bag kunstnernavnet gemmer sig den unge Katie Crutchfield, der er født og opvokset i Alabama. Indie-sangerindens tekster cirkulerer omkring mislykkede forhold, som man første gang kunne høre på hendes uafhængige debut "American Weekend" fra 2012. Tidligere stod hun i front for bandet P.S. Eliot, der nåede at udgive to albums, men i dag dyrker sangerinden en mere instrumenteret og støjende lyd med projektet Waxahatchee. Hendes første danske koncert løber af stablen på Beta i København den 4. juni, men hun lægger altså vejen forbi VoxHall i Aarhus sammen med Woods allerede igen den 12. august.

Du kan købe billetter til koncerten med de to amerikanske kunstnere via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA