x

Snoop arresteret i Stockholm

Snoop arresteret i Stockholm

Den svenske avis Aftonbladet kan i dag berette, at rapperen Snoop Dogg blev arresteret efter sin koncert i Stockholm på vej til sin egen efterfest.

Snoop havde optrådt sammen med P Diddy, som han skal på tirsdag i Forum i København, men i stedet for efterfølgende af fyre den af med det svenske jetset, så røg den amerikanske rapper i stedet en tur på stationen.

Snoop og hans følge blev stoppet af en politirazzia, og Snoop blev arresteret, da både han og hans 23-årige veninde i følge svensk politi fremviste en opførsel, der "viste tydelige tegn på, at de var narkotikapåvirkede".

Arrestationen kom, efter at politiet tidligere på aftenen havde lavet en razzia på Snoops hotelværelse, hvor man havde fundet nogle mistænkelige "cigaretter".

Snoop og den unge veninde blev løsladt klokken 05.20 i morges og kan nu forvente at modtage en heftig bøde, da bødesummen udregnes i forhold til den arresteredes indtægt. Snoop nægter dog at have røget hash, selvom veninden erklærede sig skyldig.

Både Snoop Dogg og P Diddy går på scenen i Norge i aften, og forventes at være på plads i Forum tirsdag aften. Om Snoop dukker op til efterfesten i København, vil jo så vise sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA