x

Strøm Festival afslører de første fire navne

Strøm Festival afslører de første fire navne

Strøm Festival spreder elektronisk musik ud over hele København fra den 8. til 15. august 2015. Og nu har festivalen endelig sluppet de fire første navne. Andy Stott og Sherwood & Pinch spiller på Volume den 15. august, mens Robin The Fog og Logos spiller i Cisternerne den 10. august. 

Britiske Andy Stott (billedet) er et af festivalens hovednavne i år. Siden gennembruddet med "Luxury Problems" fra 2012 har han været blandt de store fonyere med sine meget abstrakte kompositioner af fields recordings. I 2013 spillede han på Roskilde Festival, hvor GAFFAs andmelder gav koncerten seks stjerner med overskriften "Tid og sted opløst i sitrende bas og skønhed."

Ligesom Andy Stott bringer også duoen Sherwood & Pinch en rå, technoid lyd på Strøm Festivals plakat. Lydkunstneren Robin The Fog vil komme til at indtage scenen med sine unikke livekompositioner, og sidst, men ikke mindst venter der også publikum en måske direkte hypnotiserende optræden, når Logos giver gavmildt væk af sit dystopiske rå univers.   

I de seneste år har Strøm Festival foregået fra mandag til søndag, men i år er festivalen altså rykket frem, så den foregår fra lørdag til søndag. Derfor er det nu muligt at åbne og lukke med to fester og samtidig have den mellemliggende uge til at præsentere nogle af den elektroniske musiks skarpeste udenlandske og danske kunstnere. I år lukker festivalens altså også af med en fest skabt af Andy Stott.  

Billetsalget begynder 10. april klokken 11 via Billetto.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA