x

Elton John på nettet – inklusive gratis koncert

Elton John på nettet – inklusive gratis koncert

Mere end 30 album, svarende til 400 sange fra den engelske sanger/sangskriver vil kunne downloades på iTunes fra og med den 26. marts. Men kun til den 30. april, hvor andre download-portaler vil tage over.

Det har længe være Elton Johns udtrykte ønske at hans omfattende bagkatalog også skal kunne findes som mp3-filer på internettet. Ventetiden skyldes, at det krævede en del tid at forberede omlægningen af hans sangkatalog til det digitale format.

Lanceringen af popsangerens righoldige sangarkiv falder sammen med Johns 60 års fødselsdag denne måned, samt udsendelsen af en opsamlingsplade bestående af 18 hits med titlen "Rocket Man – The Definitive Hits".

Derudover udkommer nogle af mandens største hits som mobil-ringetoner. Om de nye muligheder internettet giver, udtaler Elton John: "Verden har ændret sig markant siden Philips Records udsendte min første single på syv-tommer-vinyl for 39 år siden denne måned".

Sidst, men ikke mindst, vil Elton john-fans og natteravne få mulighed for at opleve manden live, når han giver fødselsdagskoncert i Madison Square Garden Madison natten til mandag den 26. marts kl. 02.30. Dansk tid og via MSN på internettet, vel at mærke, for internettjenesten transmitterer koncerten direkte – og gratis.

Efterfølgende kan koncerten ses "on demand" på MSN.dk. MSN sender koncerten i et samarbejde med distributionsselskabet Control Room, som er leveringsdygtig i digital underholdning, herunder koncerter med store musiknavne.

Samme dag, som koncerten afholdes, fylder Elton John 60 år.

Link til MSN


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA