x

KarriereKanonens finalister giver to koncerter i Vega

KarriereKanonens finalister giver to koncerter i Vega

Så er KarriereKanonen og Vega leveringsdygtige i to koncertaftenener med upcoming navne, hvor der virkelig er noget for enhver smag på programmet. Finalisterne til dette års KarriereKanonen optræder nemlig på Ideal Bar henholdsvis tirsdag den 19. maj og tirsdag den 26. maj - og dette er den eneste mulighed for at se de mange bands spille sammen, inden de skal konkurrere mod hinanden på Smukfest 2015. 

Årets KarriereKanonen-finalister er blevet fundet efter de koncerter, artisterne spillede på Spot Festival 2015. Her optrådte 12 navne, og efterfølgende voterede en jury bestående af medlemmer fra DR, Smukfest og Bandakademiet.

De valgte de otte, der skal fortsætte i forløbet, og som optræder i finalen på Smukfest den 4. august. Efter finalen vil der blive udråbt tre vindere, som hver modtager et skræddersyet talentudviklingsforløb. Tidligere vindere af KarriereKanonen tæller blandt andre navne som Magtens Korridorer, Djämes Braun og The Minds Of 99. 

Inden KarriereKanonen når frem til de tre vindere, kan du slå dine upcoming musik-ører ud til de to koncerter: 

Tirsdag den 19. maj:

Zanno Otis / Oliver Blanc / We Are the Way for Cosmos To Know Itself

Tirsdag den 26. maj: 

Nick Sway / Klub 27 (billedet) / Katinka

KarriereKanonen og Vega meddeler, at det på grund af logistiske udfordringer ikke er muligt for de to sidste finalister, Paper Cranes og Vampire Blow, at optræde på Ideal Bar. 

Du kan købe billetter til koncerten den 19. maj her og til koncerten den 26. maj her

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA