x

Trommeslager for Poul Krebs og Roxette er død

Trommeslager for Poul Krebs og Roxette er død

Den svenske trommeslager Christer Jansson er i går afgået ved døden i alder af 51 år. Dødsårsagen var kræft.

Christer Jansson har haft en imponerende karriere og har spillet sammen med Poul Krebs samt talrige svenske musikere, heriblandt Roxette, hvor han var med som trommeslager på comeback-pladerne "Have A Nice Day" fra 1999 og "Room Service" fra 2001. Roxette var i går ude med en hilsen til deres tidligere trommeslager på Facebook:

 

 

SAD NEWS to hear that Christer Jansson, our wonderful friend and splendid drummer on some of the Have A Nice Day and...

Posted by Roxette on Wednesday, 27 May 2015

 

På Christer Janssons personlige Facebookside vælter det også ind med hjerter og varme hilsner:

Eksempelvis skriver Lisa Nilsson: "De sidste møder var blandt de mest intense og smukke, jeg har haft med en ven. Tak, elskede Christer for dit stærke engagement, dine kloge råd, din kærlighed og indfølende tilgang til al den musik, vi har lavet sammen. Du bliver savnet uendeligt, men er allestedsnærværende i musikken."

Guitarist Per Christian Frost skriver: "En sorg, der er svær at beskrive – en fantastisk trommeslager, en fantastisk ven, et fantastisk dejligt menneske – jeg vil savne dig vildt, men bære dit minde for altid."

Tangentspiller Palle Hjorth skriver: "Kære Christer. Vores venskab var knapt begyndt, men har dog betydet uendeligt meget for mig. Som menneske og musiker. Jeg savner dig ved min side på scenen."

Det er som nævnt ikke kun i Sverige, at Christer Jansson har gjort sig bemærket som talentfuld musiker. Han har spillet sammen med Poul Krebs, sin nære ven igennem 15 år, som er meget berørt over nyheden, da GAFFA har ham i røret. Krebs har kun rosende ord om sin talentfulde kollega og fortæller, at han har betydet meget, og at han var kendt og elsket i både Sverige og Danmark.

– Han havde et kæmpe hjerte til dansk musik, og så var han en vanvittigt dygtig musiker, der hørte helheden i musikken, og som altid fik det bedste ud af dagen. Han var en velsignet person, siger Poul Krebs.

Poul Krebs' fanside får Christer Jansson følgende ord med:

 

 

Min kære ven, Min rejsekammerat, Min soulmate, Mine sanges 1. styrmand, Svensken i bandet Christer Jansson er her til morgen sovet ind og vil fra nu af holde sit øje med os og ha' en fast plads i den evige turbus!

Posted by Poul Krebs on Wednesday, 27 May 2015
Se Poul Krebs og Lisa Nilsson med "Vi tog heldigvis fejl" med Christer Jansson på trommer:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA