x

Noel Gallagher er klar på en Oasis-genforening

Noel Gallagher er klar på en Oasis-genforening

Der er igennem længere tid blev skrevet en del om en eventuel genforening af Oasis, hvor Gallagher-brødrenes udtalelser til pressen konstant sætter gang i spekulationerne.

Enten er de gode venner, eller også skælder de hinanden ud, og nu har flere musikere blandet sig i debatten. Blurs bassist, Alex James, har tidligere udtalt til nme.com, at han gerne så, at Oasis blev genforenet, så de kunne varme op for Blur.   

Tidligere i sidste måned var Paul McCartney så ude og fortælle til samme nyhedsmedie, at han også ønskede en Oasis-genforening:

"Jeg ved ikke, om de nogensinde vil blive gode venner igen (…) Ligesom mange brødre er de sindssyge, men det ville være godt, hvis de fandt sammen igen," sagde han og fortsatte: "Mit råd til dem? Bare find sammen igen og lav noget god musik! Men de skulle ville det. Jeg tror, mange mennesker ville synes om det. De er nogle fede fyre!"

Det lader dog til, at den kommentar har sat gang i Noel Gallagher, der sender bolden tilbage med en opfordring til eks-Beatlen:  

"Fortæl McCartney, hvis han skriver vores comebacksingle, så er jeg klar. Fortæl ham, at han skal skrive et Oasis-nummer, så tager vi snakken."

Så kan fansene kun håbe på, at McCartney tager opfordringen til sig og får genforenet Oasis med en lille sang.
Indtil da kan man kun vente på den næste sviner fra Gallagher-brødrene, der går næppe lang tid, eller synge med på "Wonderwall" fra deres 1995-udgivelse "(What's the Story?) Morning Glory?":

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA