x

Morrissey: Jeg var død i ni minutter

Morrissey: Jeg var død i ni minutter

Morrissey har flere gange været åben omkring sine sygdomsforløb, men nu afslører den tidligere Smiths-forsanger, at han i 2013 var død i ni minutter, skriver NME. 

Under sin turné i Sydamerika røg Morrissey på hospitalet med madforgiftning, hvilket betød, at han måtte aflyse flere koncerter: 

"Jeg er altid glad for at besøge Sydamerika, selv om jeg under mit sidste besøg fik madforgiftning i Peru og officielt var død i ni minutter. Det var sjovt," siger Morrissey til NME. 

Sidste år talte musikkens største kult-kunstner også om sin kamp mod kræften: 

"De har skrabet kræft-væv fire gange allerede, men hvad skal jeg gøre? Hvis jeg dør, så dør jeg. Og hvis jeg overlever, så overlever jeg," siger han. 

Morrissey har altid haft et særlig talent for at aflevere et kontroversielt budskab. Senest har han beskyldt præsident Obama for at være hvid på indersiden, fordi han ikke støtter de sorte i Amerika, og da Irland gav homoseksuelle ret til at gifte sig, lykønskede han irerne og fulgte op med en opfordring til at forbyde pels-farme, fabriksforhold for dyr samt transport af levende dyr, så den grønne ø for alvor kunne komme ind i det 21. århundrede. 

Morrissey selv har været vegetar, siden han var 11 år. 

Trods dagens makabre nyhed kan man ikke undgå at tænke, at ni minutter i dødsriget må være den ultimative inspiration for sangskriveren Morrissey.

Hør Morrissey med "I'm Throwing My Arm Around Paris"

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA