x

Se MØ og Major Lazer vække USA i morgen-talkshow

Se MØ og Major Lazer vække USA i morgen-talkshow

MØ, amerikanske Major Lazer og franske DJ Snake bliver ved med at fejre triumfer med deres fælles nummer "Lean On". Her til morgen lokal tid fremførte de nummeret i USA's mest sete morgen-tv-show "Good Morning America", og det var forhåbentlig noget, der kunne få amerikanerne ud af fjererne. Som værten siger: "Jeg motionerer til denne sang hver dag". Se og hør selv nedenfor, hvor MØ denne gang har fletninger i stedet for den ellers så velkendte hårpisk, Major Lazer-bagmand Diplo spiller bas, DJ Snake spiller keyboard, og Major Lazers Walshy Fire giver den som hypeman og dj.

I slutningen af juni optrådte MØ, Major Lazer og DJ Snake med "Lean On" på et andet stort amerikansk talkshow, "The Tonight Show" med Jimmy Fallon som vært. Læs mere om denne optræden her.

I denne uge ligger "Lean On" i øvrigt nummer seks på den amerikanske Billboard Hot 100-hitliste, hvilket gør sangen til det største hit med dansk deltagelse siden White Lions "When the Children Cry", der blev nummer tre i 1988 med Mike Tramp i front. Aquas "Barbie Girl" fra 1997 opnåede kun en syvendeplads.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA