x

Sensommervideo: Se Hasan Shah chille med Gilli

Sensommervideo: Se Hasan Shah chille med Gilli

Den 21 årige pop-sanger Hasan Shah har for nyligt udgivet singlen "Tyveri", som han har lavet i samarbejde med rapperen Gilli, og nu har de også sat billeder på sangen.

I en ny musikvideo får vi sangeren i et rigtig sommerudtryk sammen med Gilli, Master Fatman, Adam & Noah, Ali Sivandi aka Ali NoStress og Isam B. fra Outlandish. De nævnte navne optræder alle i videoen, hvor fem af dem synger som, hvis det var dem, der sang nummeret. Der er masser af liv, fest og farver i videoen, så man næsten ikke kan lade være med at trække på smilebåndet.

Hasan fortæller selv om singlen: ""Tyveri' er en frisk pop-sang med afstikkere til rappens mere hårde udtryk. Den handler om en ung gut, som har stjålet en piges hjerte, og derfor må sidde inde en ensom sommer i Vestre Fængsel." 

Sangen har et catchy omkvæd, som er friskt og ørehængende. Shah og hans producer Kewan Hussein har sammen fået den mere bløde popside til at smelte sammen med Gillis lidt hårdere rapverden og fået skabt denne sensommersang.

Gilli har siden 2011 været en del af den danske rapverden. Han har blandt andet arbejdet med S!vas, Kesi og MellemFingaMuzik. Udover at være rapper debuterede han som skuespiller sidste år som hovedrollen i filmen i "Ækte Vare".

Det er Shahs fjerde single, der er blevet udgivet siden hans debut i efteråret 2014. Om der snart kommer et album, vides ikke, men den unge sanger har god vind i sejlene.

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA