x

Video: Se Carly Rae Jepsen i The Tonight Show

Video: Se Carly Rae Jepsen i The Tonight Show

Carly Rae Jepsen har netop optrådt i The Tonight Show med singlen "Run Away With Me" som er en forsmag på hendes album "E-Mo-Tion", der udgives i USA i dag, og forventes i Danmark den 25. september som fysisk album og den 18. på iTunes.

I videoen ser vi en meget sikker og mere voksen sangerinde, der må siges at have udviklet sig en del siden kæmpehittet "Call Me Maybe" fra 2011. En anden person, man også burde lægge mærke til er saxofonisten, der har fået tilsat effekter på sin tenorsaxofon, der fungerer som en synth. Det er måske den mest robotagtige saxofonist, der længe er set, men han er ikke destro mindre dygtig og tight i sine gentagende rytmer.

Førstesinglen til albummet hedder "I Really Like You" og blev udgivet tilbage i marts måned, og den gav os en lille fornemmelse af inspirationen til albummet. Sangen har en lettere 80'er-præget sound over sig, hvilket gør sangen dansevenlig, og der kan synges med på det lette omkvæd "I really really really really really really like you".

Sangerinden har dog været god ved sine lyttere. Hun har nemlig også udgivet "Warm Blood", "E-Mo-Tion", "Making The Most Of the Night" og "Your Type", der også kan findes på albummet.

Jepsen har vist en udvikling på sine singler, nu ser vi frem til albummet, der kan give os det helstøbte billede. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA