x

Morrissey beder Cameron om at trække sig efter dyresex-rygter

Morrissey beder Cameron om at trække sig efter dyresex-rygter

Storbritanniens premierminister David Cameron har med den europæiske flygtningedebat formentlig nok at se til for tiden, men i London bliver der nu lagt yderligere pres på ham, da en ny bog har afsløret, at Cameron angiveligt puttede sine kønsdele i munden på en død gris i løbet af sin studietid. Disse rygter er ikke faldet i god jord hos den evige dyreaktivist og -rettighedsforkæmper, samt musiker i ny og næ, Morrissey, der i en udtalelse ikke lægger skjul på sin dirrende harme over for David Cameron.

Morrissey har udsendt erklæringen på fan-siden True To You og de krav, der fremsættes skulle også være sendt på vegne af dyrerettighedsgruppen PETA. "Nej, drenge er ikke bare drenge - ikke når der er tale om en seksuel perversion, der også involverer et sårbart slagteoffer, en følende eksistens, der mistede sit liv og så blev benyttet til en spøg," skriver Morrissey og fortsætter: "Hvor har vi set andre magtfulde mennesker misbruge og seksuelt udnytte lig? Denne opførsel er ikke undskyldt af, at gerningsmanden risikerede at blive fordømt. En premierminister er til for at beskytte de svageste... Hvis anklagerne fra Lord Ashcroft er sande, og Mr Cameron udførte en seksuel akt på en død gris under sin gang på Oxford Universitet, så viser det afstumpethed og mangel på empati i en grad, der er fuldstændig uegnet til en mand i hans position, og han burde træde tilbage."

Indtil videre har David Cameron ikke udtalt sig om anklagerne, ligesom han heller ikke har taget stilling til de harske krav fra Morrissey og PETA. Uagtet sagens endelige udfald, så er det langt fra første gang, at Morrissey har forholdt sig yderst kritisk til sager om dyremishandling og dyrevelfærd generelt. Vi har samlet en liste over sangerens ti største skandaler her.

Morrissey gav i aftes sin efter eget udsagn sidste koncert i Storbritannien nogensinde. Læs mere om Morrisseys planlagte britiske koncert-stop her.

Engang brugte Morrissey mere tid på musik end politik, og fra dengang kan I nyde klassikeren "There Is A Light That Never Goes Out" med The Smiths:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA