x

Videopremiere: Turquoise Sun forvandler møntvaskeri

Videopremiere: Turquoise Sun forvandler møntvaskeri

Turquoise Sun er klar med en ny musikvideo til singlen "Tunnel Vision" fra deres debut-ep, der udkom den 9. maj i år. Du kan eksklusivt se premieren på GAFFA her forneden.

"Tunnel Vision" eksperimenterer med blandingen af psykedeliske trance-elementer og en laid-back flyder-rock. Scenen tager sit udgangspunkt i en Københavnsk forstads møntvaskeri, der forvandles til en drømmende tropestrand og et kulørt regnskovs univers. Surrealismen træder langsomt ind, mens bandet fra scene til scene pludselig skifter tøj, position og dimension.

I april var Turquoise Sun aktuelle med deres førstesingle, "To Beat Or Not To Beat". Den fik sig blandt andet en varm modtagelse på P6 Beat, hvor vært Casper Bach Hegstrup udtalte: "De har nogle opbygninger, der er Tame Impala værdige, men jeg fik også sådan en total Air-vibe... Det lyder som den perfekte kombination. Prøv og lyt engang, ja, fantastisk!"

GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt overværede sidste år den udsvævende sekstet på RECession Festival. Han kvitterede med fire stjerner for en vellykket koncert og konkluderede: "De har med andre ord ganske mange strenge at spille på, og det skal blive spændende at følge dem fremover."

Du kan fange Turquoise Sun på Radar, Aarhus, den 2. oktober. Du kan læse mere om eventet og finde billetter her. Du kan se gruppens øvrige koncertdatoer nedenunder videoen. 

Se et københavnsk møntvaskeri forvandle sig i "Tunnel Vision" her: 

Turquoise Sun DK-turné

2. oktober Radar, Aarhus
22. oktober Drone Bar, København
6. november Maskinen, Svendborg
7. november Muzircus, Nyborg
23. januar, Train, Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA