Nyhed

Dave Grohl får fint besøg til Hanukkah Sessions

Pink og Beck var blandt gæsterne da Grohl for tredje år i træk hyldede jødiske sangskrivere

Dave Grohl lancerede i 2020 Hannukah Sessions med Foo Fighters' producer, Greg Kurstin, hvor de hver dag lavede en fortolkning af en sang fra en jødisk artist – og det gjorde de i otte dage, som den jødiske højtid Hanukkah varer.

”Dette projekt, der startede som en skør idé, voksede til at repræsentere noget meget vigtigere for mig. Det viste mig, at man kommer langt med den simple gestus at sprede glæde og latter, og mens vi kigger fremad, skal vi alle forsøge at gøre sådan, uanset hvor mange levende lys, der er tilbage på menorahen,” fortalte Grohl i 2020 om projektet.


I år holdt duoen Hannukah Sessions foran et livepublikum for første gang, og de 250, som havde adgang til det lille spillested, fik serveret det helt store show, skriver Variety. Overskuddet gik til Anti-Defamation League, der kæmper mod antisemitisme.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Haim fortolker Adam Sandlers ”Hanukkah Song”

Det hele løb af stablen den 5. december, hvor instruktøren Judd Apatow var vært. Grohl, Kurstin og Apatow åbnede med sangen ”Spinning Wheel” af Blood Sweat & Tears, og efter indtog Pink scenen med sin egen ”Get This Party Started.”


”Mit navn er Alecia. Jeg er jøde,” indledte hun optrædenen med at sige, skriver Variety.

Men hun var langt fra den eneste, der gæstede showet. Også Inara George, Dave Grohls datter Violet og Beck spillede. Sidstnævnte kom med sin egen sang ”E-Pro,” og bagefter kom Karen O fra Yeah Yeah Yeah med sangen ”Heads Will Roll.”

Desuden blev sangen ”The Spirit Of Radio” af Rush fortolket af Grohl, Kurstin og Tenacious D-medlemmerne Jack Black og Kyle Glass. Og til sidst samledes alle gæsterne om sangen ”I Love L.A.” af Randy Newman - i byen Los Angeles.


Fem julesange til at ødelægge hyggen

ANNONCE