Nyhed

DU ER INVITERET: Oplev GAFFA-Prisen 2023 live

Fantastiske optrædener, vigtige priser og stjerner på stribe. GAFFA-Prisen 2023 har det hele… og lidt til

GAFFA styrer slagets gang, publikum bestemmer, og stjernerne leverer! Det er opskriften på GAFFA-Prisen, og i 2023 vender showet tilbage for fuld styrke, når vi præsenterer et formidabelt liveshow torsdag den 2. marts i Musikhusets Store Sal. 

I en summende sal og foran rullende kameraer vil aftenens velkendte GAFFA-værter, Thomas Skov og Carsten Holm, sørge for sublim underholdning, vigtige interviews og uddeling af en masse flotte priser.

GAFFA-Priserne skal fordeles mellem de artister, der har bidraget til vores fælles soundtrack i 2022, og både den danske og udenlandske scene bugner af ekstraordinære talenter og etablerede kendinge, der alle har lagt hjerteblod og stjernestøv i årets udgivelser og produktioner. GAFFA-Prisen adskiller sig fra andre danske award shows, fordi det ene og alene er lytterne, forbrugerne af musikken, dig, der bestemmer, hvem der løber med sejren i de forskellige kategorier. Vi skal nok informere nøje om afstemningen, der starter i januar, inden længe.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med 19 nye navne

Sammen med de mange glade nominerede og vindere kan du glæde dig til at opleve særligt udvalgte, overraskende og sprængfarlige liveoptrædender, når vi traditionen tro præsenterer en bred vifte af ekstremt stærke liveartister.

På GAFFA har vi en tradition for at introducere et alsidigt lineup, og i år bliver ingen undtagelse. Kom med til GAFFA-Prisen, hvis du vil underholdes, overraskes og være med til at hylde musikken og musikerne.

GAFFA-Prisen 2023 afholdes blandt andet i samarbejde med Musikhuset Aarhus, Philips Hue, JFM og vores broadcasting-partner C More.

ANNONCE